Hotel Quercus

U potpunosti se opustite tijekom vaseg boravka

Odmor i Opuštanje

Mi smo tu da vam osiguramo kvalitetan odmor
DOBRO DOŠLI U HOTEL QUERCUS

Pronađite Svoj Mir

Hotel Quercus je pravi izbor za svakoga tko je u potrazi za klasičnom elegancijom i modernim ugođajem. Sve naše goste čeka vrhunska usluga u ugodnom dekoru. Hotel Quercus udaljen je samo 10 minuta hoda od crkve sv. Jakova u Međugorju.

Jedan od naših glavnih ciljeva je uvjeriti se da se naši gosti u svakom trenutku osjećaju ugodno i dobrodošli. Znajući da se u potpunosti mogu osloniti na nas ispunjava nas osjećajem zadovoljstva. Hotel Quercus se odlikuje profesionalnim članove osoblja, što nas uz dobru geografsku poziciju u Medugorju čini vrlo atraktivnim odredištem za putovanje.

Prilagođen Potrebama Svakog Gosta

Kao mali hotel, Hotel Quercus ima mali tim predanih profesionalca koji jednako posvećuje pozornost svakom gostu. Nove atraktivne ponude pripremaju se na redovitoj bazi jer naš glavni cilj nije samo pružanje smještaja već i cjelovito iskustvo. Zahvaljujući timskom radu ostavljamo dojam kao da smo velika ekipa, na taj način osiguravajući zadavoljstvo naših gostiju i povećavamo ukupnu vrijednost naše usluge.

VRHUNSKA USLUGA HOTELA QUERCUS

Savršen Boravak Za Svakoga

Sobe i Apartmani

Ugodne i udobne sobe opremljene TV-om, besplatnim pristupom internetu i mini barom.

Restoran i Bar

Uživajte u profinjenim gastronomskim specijalitetima i različitim kvalitetnim vinima.

Susreti i Događanja

Učinite Vaša događanja elegantnim i prije svega nezaboravnim iskustvom.

Posebne Ponude

Uvijek nastojimo na redovitoj bazi pripremati nove i atraktivne ponude.

NAJBOLJI SUVENIRI ZA USPOMENU

Souvenir Shop Quercus

Kako bi osigurali da Vaš boravak u Međugorju bude potpun i da ćete ga se uvijek sjećati s užitkom, u sklopu Hotela smo otvorili malu suvenirnicu sa širokim i raskošnim izborom lokalnih vjerskih objekata. Nadamo se da će Vas naši suveniri uvijek podsjećati na lijepe provedeno vrijeme u Međugorju.
GASTRO KUTAK

Wine And Cheese Bar

U sklopu hotela Quercus se nalazi i Wine Cheese Bar, smješten na samom krovu hotela, u kojem se možete opustiti uz degustaciju vrhunskih domaćih vina, pršuta i sira. Sama lokacija osigurava prekrasan panoramski pogled na Crkvu Sv. Jakova, Brdo Ukazanja te Križevac.
SAZNAJTE VIŠE O HERCEGOVINI

Izleti za Grupe

Hotel QUERCUS je u mogućnosti organizirati jednodnevene izlete diljem Hercegovine za Vas i Vašu grupu. Uz naše stručno obrazovane vodiče svaki izlet, po Hercegovačkim povijesnim, kulturnim i vjerskim lokalitetima, će Vam pružiti jedinstveni doživljaj.

Mostar

U sklopu Hotela Quercus u mogućnosti smo organizirati jednodnevni izlet do Mostara. Mostar je kulturno i gospodarsko središte regije Hercegovina. Nalazi se na 60m nadmorske visine, između planina Čabulje, Čvrsnice, Prenja, Veleža i brda Hum.

Kravice

U sklopu Hotela Quercus u mogućnosti smo organizirati jednodnevni izlet do slapova Kravice. Najatraktivniji lokalitet na rijeci Trebižat je slap Kravica, udaljen tri kilometra nizvodno od Vitaljine, u Studencima nedaleko od grada Ljubuškoga.

Široki Brijeg

Nalazi se u južnom dijelu BiH, udaljen svega 30 kilometara od Međugorja, a smješten je na rijeci Lištici. Tu nalazimo franjevački samostan i crkvu posvećena Uznesenju Blažene Djevice Marije, a u neposrednoj blizini samostana.

KONTAKTIRAJTE NAS

HOTEL QUERCUS
Dr. Franje Tuđmana 9,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 36 653-806
fax: +387 (0) 36 650-728
e-mail: info@quercus.ba
www.quercus.ba

Imate Pitanje? Postavite ga ovdje.

2 + 2 =

OCIJENITE NAS

Uživali ste u boravku kod nas? Molimo Vas podijelite Vaša iskustva na portalu Trip Advisor.

Pin It on Pinterest

Share This