Susreti i Događanja

Dozvolite da za Vas organiziramo seminare i poslovne susrete.

SASTANCI S USPJEHOM

Ostvarite Zanimljiva Događanja

U mogućnosti smo Vam ponuditi moderno uređenu sobu za sastanke, namijenjenu poslovnim, privatnim i drugim događajima. Ovisno o Vašim potrebama, Soba za sastanke se može pregraditi za manje grupe (10-20 osoba) ili proširiti za veće grupe (25-70 osoba). Soba za sastanke je opremljena modernim audio i video sustavima (projektori), kao i bežičnim internetom, kako bi stvorili što bolji ugođaj tijekom vaših prezentacija.

Naš ugostiteljski tim je na raspolaganju i opremljen za suradnju s vama kako bi seminar ili poslovni sastanak bio uspješan uz učinkovite pauze za osvježenje.

Uzdignite Se Na Veću Razinu

Uz bogato iskustvo, hotel Quercus ima i znanje u organizaciji sastanaka, seminara i drugih sličnih događanja. Vaši sastanci organizirani u hotelu Quercus bit će inovativni i djelotvorni.

USLUGE HOTELA QUERCUS

Soba za Sastanke

Stručni tim Hotela Quercus Vam je uvijek na raspolaganju za profesionalno osmišljavanje i organiziranje poslovnih događaja, kao što su:

N
KONFERENCIJE
N
SEMINARI
N
SASTANCI
N
STRUČNE RADIONICE
N
DRUŠTVENA I KULTURNA OKUPLJANJA
Za Vas i Vaše goste u mogućnosti smo ponuditi privatni parking iza Hotela Quercus, osiguran automatskom rampom te video nadzorom za što veću sigurnost Vas i Vaših gostiju.

KONTAKTIRAJTE NAS

HOTEL QUERCUS
Dr. Franje Tuđmana 9,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 36 653-806
fax: +387 (0) 36 650-728
e-mail: info@quercus.ba
www.quercus.ba

Imate Pitanje? Postavite ga ovdje.

3 + 1 =

OCIJENITE NAS

Uživali ste u boravku kod nas? Molimo Vas podijelite Vaša iskustva na portalu Trip Advisor.

Pin It on Pinterest

Share This