Sobe i Apartmani

Prostrane sobe hotela s modernim dizajnom namjenjene za istinski odmor.

SMJEŠTAJ U HOTELU QUERCUS

Sobe i Apartmani

U mogućnosti smo vam pružiti smještaj u jednoj od: šest bračnih soba, tri trokrevetne, trideset i tri dvokrevetne te jednoj vip sobi. Sve sobe su opremljene vrhunskim Smart Room System-om, imaju vlastite sanitarne čvorove, pristup internetu i moderni LCD TV s preko 60 besplatnih TV programa. Kako bismo Vam pružili što ugodniji boravak sobe smo opremili suvremenim funkcionalnim namještajem i efektivnim sustavom grijanja i klimatizacije.

USLUGE HOTELA QUERCUS

Sadržaj Smještaja

N
SOBE OPREMLJENE SUSTAVOM PAMETNE SOBE
N
MODERNE I PROSTRANE SOBE
N
KLIMATIZACIJSKI SUSTAV
N
KING SIZE KREVETI (1,8 x 1,6m)
N
VELIKI HD LCD TELEVIZORI
N
PRISTUP BRZOM INTERNETU
N
SUŠILO ZA KOSU I OSTALO
N
MINI BAR

Kao Dodatak Našim Uslugama

Also available through our booking service are the possiblities for bus, mini bus and car transfers to and from any airports to your accommodation. As is the possibility of day trips to any of our beautiful historical, cultural or religious destinations found in the area of Hercegovina.

NAŠI GOSTI O NAMA

Svjedočanstva o Hotelu Quercus

Što su naši gosti napisali na portalu Trip Advisor o nama i našoj usluzi.

Izvrsna Uspomena

Iako sam ostao samo za jednu noć – mogu reći samo najbolje o ovom mjestu. Svidjelo mi se kako su sobe besprijekorne – gotovo kao potpuno novo. Osoblje je također bilo vrlo ugodno i korisno kad sam trebao informacije o stvarima izvan hotela. Definitivno ću uskoro opet doći u posjet.

Domagoj M.

Izuzetan Hotel i Osoblje

Ovaj hotel je smješten na idealnoj lokaciji i nedaleko od crkve Sv. Jakova, što je glavna namjena posjeta. Ovo je naš prvi put u Međugorju, a osoblje nas je učinilo dobrodošlim i učinilo sve da se osjećamo kao kod kuće. Sobe su čiste i moderne te besplatan WiFi. Imali smo sjajan pogled na Križevac i Crkvu. Hrana je super i imali smo raznoliku ponudu za doručak i večeru. Odličan boravak i kvalitetan hotel i osoblje.

Paul D.

Ponovno, Ponovno, Ponovno!

Izuzetna lokacija i sobe. Osoblje je bilo ugodno i korisno. Soba je bila čista i velika. Osoblje je pružilo odlične informacije o tome što treba učiniti gdje ići i gdje jesti. Kućno osoblje bilo je vrlo temeljito i spremno na zahtjev pružiti nam dodatan pribor za nas četvoricu. Položaj i pristup od ove nekretnine bili su idealni za pristup atrakcijama od interesa tijekom našeg boravka.

Midzony

PRIPADAJUĆE GALERIJE FOTOGRAFIJA

Hotel Quercus

Ovdje možete pronaći više fotografija vezanih za eksterijer, interijer i sobe hotela. Kliknite na fotografije da biste otvorili pripadajuću galeriju.

Eksterijer Hotela

Prekrasan.

Interijer Hotela

Moderan.

Smještaj

Prostran.

Pogled

Izuzetan.

KONTAKTIRAJTE NAS

HOTEL QUERCUS
Dr. Franje Tuđmana 9,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 36 653-806
fax: +387 (0) 36 650-728
e-mail: info@quercus.ba
www.quercus.ba

Imate Pitanje? Postavite ga ovdje.

11 + 9 =

OCIJENITE NAS

Uživali ste u boravku kod nas? Molimo Vas podijelite Vaša iskustva na portalu Trip Advisor.

Pin It on Pinterest

Share This